6 januari 2025

Eten met Gerda: Programma

Eten bij Gerda in de Einderic

Wil je graag komen eten bij Gerda op donderdag 9 of woensdag 22 januari ?
Bel zsm naar Jeanette: 06- 30829569 en reserveer je plaats aan tafel.
De KBO kookgroep
*
*

Aan tafel bij Gerda 2025

Alle alleenstaande leden van onze KBO kunnen zich, 1x per maand, telefonisch aanmelden voor een heerlijk 3 gangen diner

Aanmelden: bij Jeanette 06-30829569

Ontvangst: 17.15 – 17.30 uur in de kookstudio van de  Eijnderic

Betaling: € 8,00 graag contant en gepast

Hieronder vind je de data van diners en aanmelden (bewaren op je telefoon of op je prikbord)

Met smakelijke groet,

Kookwerkgroep KBO Heesch

*

*

Aan tafel bij Gerda, een kerstdiner met een gouden randje 

Iedereen heeft de plaats ingenomen corresponderend met het nummertje dat we bij binnenkomst krijgen. Er ligt een mooie kerstloper op tafel en een bijpassend bloemstuk maakt het geheel af. Iedereen is vol verwachting want ook al het is elke maand een feest hier te mogen eten, het kerstdiner is toch wel het hoogtepunt van het jaar. Gerda is gelukkig ook aanwezig; hopelijk wordt ze snel geholpen. Ook onze voorzitter Wilma draait vandaag mee met de keukenbrigade. Weer een activiteit die ze af kan vinken.

Gonnie opent deze avond met een warm woord van welkom, dan krijgt eenieder een glaasje “bubbels voor senioren” en we proosten op mooie feestdagen en een nieuwjaar waarin gezondheid toch wel een veelgehoorde wens is.

Fotoverslag

Het voorgerecht bestaat uit een makreelcocktail, een gevuld eitje op een blaadje sla en komkommer-rolletjes. De smaak is heerlijk!

Het tussengerecht is de zgn zondagse soep, helder met groentes en een bladerdeeg- kerststerretje maakt het plaatje af. Feestelijk en smaakvol!!

Het hoofdgerecht is ook weer verrassend: heerlijk gebakken, gevulde kip en ook de champignon is gevuld en even in de oven geweest net als de tomaat. En dan die heerlijke rösti rondjes, een aardappelgerecht dat is overgewaaid uit Zwitserland en waar we bijna allemaal dol op zijn. Ik in ieder geval wél.. Een frisse salade met een heerlijke dressing als bijgerecht, wat willen we nog meer.

Het nagerecht: ijs met slagroom, aardbeien, kiwi en ook ananas en een stukje brownie maakt dit kleurenpalet af.

Tussendoor wordt er gezellig gepraat voornamelijk over de komende feestdagen en de invulling daarvan. Wat gaan we toch een gezellige tijd tegemoet.

We sluiten als gewoonlijk af met koffie of thee en vandaag is er als extraatje een Raffaello bij. Heerlijk!

Ook deze avond was er weer een met een gouden randje. Na een dankwoordje gaan we voor dit kalenderjaar afscheid nemen van deze activiteitenclub van enthousiaste vrijwilligers die ons elke maand weer weten te verrassen met de heerlijkste gerechten, vol liefde bereid.

Gerda heeft ook nog kans gezien voor ons allen een kerstboompje te knutselen en bij het afscheid plus de beste wensen, krijgen we dat mee naar huis.

Dankjewel voor deze geslaagde middag/avond en tot in 2025.

Mardon