11 oktober 2024

Dagtocht Mediapark Hilversum

Dagtocht Hilversum: Beeld & Geluid

Er staat weer een nieuwe reis op het programma en wel op 19 februari 2025.

We vertrekken om 8.30 u bij de Pas en rijden per luxe touringcar naar het Mediapark in Hilversum. Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma. Een feestelijk programma bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met de collectie van Beeld & Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten 70 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit de depots.

Na de lunch maken we 2 groepen die om beurten, de  Hillywoodtour doen, en het museum bezoeken. De Hillywoodtour gaat met de tram over het Mediapark langs plekken als de Walk of Fame, Studio 21, het decorcentrum en de studiostraat. U neemt een kijkje in de wereld van de televisie. Het museumbezoek start in de Tune in. Hier download je de Mediamuseum app en maak je in een paar minuten je eigen Mediaprofiel aan. Zo wordt je museumbezoek veel persoonlijker. Tijdens je museumreis ontvang je in de app je spelresultaten en filmpjes die je maakt. Hoe meer je in het museum doet, hoe rijker en gevarieerder je Mediaprofiel wordt. Net als in de echte mediawereld! Aan het eind van je bezoek doe je de Check-out. En als je dat wilt, sturen we na je bezoek je resultaten, souvenirs en Mediaprofiel naar jouw e-mailadres.
Na het vertrek van het Mediapark gaan we naar Houten, waar we aan tafel gaan voor een goed verzorgd 3-gangendiner.
Rond 20.00 u zijn we weer terug in Heesch.

Dit programma wordt aangeboden voor de totaalprijs van €105,00.
Mocht u in het bezit zijn van de Museumkaart, dan is de entree gratis. U krijgt dan een korting van € 12,50 per persoon, dan kost deze dag u €92,50. U moet dan wel op de dag zelf uw Museumkaart laten zien!
Prijzen zijn gebaseerd op 2024. Mochten er in 2025 prijswijzigingen zijn, dan kunnen deze doorberekend worden.

De inschrijving staat open vanaf 15 december via het inschrijfformulier op de website. Wees er op tijd bij, want er kunnen maximaal 46 mensen mee met deze mooie dagtocht.