31 mei 2024

Boskoop naar de Lady’s Day

Uw Reiscommissie heeft weer een leuke uitstap aan te bieden:

Afgelopen februari zijn we in Boskoop naar de Lady’s Day geweest.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de deelnemers hebben wij besloten deze dagtocht opnieuw in ons programma op te nemen met de Najaarsmode van Kloostermode deze keer.

Wie wil er nou niet 7 leuke belevingsmomenten op één dag met koffie/thee & gebak, een modeshow, uitgebreide verzorgde lunch, groepsactiviteit waarbij twee cadeaubonnen gewonnen kunnen worden ter waarde van € 15,- per stuk, advocaatje met slagroom en de uitreiking van de prijsvraag met een leuk cadeau voor de winnares.
Een gezellige dag met elkaar en de mogelijkheid om te winkelen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Dit complete dagprogramma bieden wij aan voor € 27,50 per persoon.
Dit bedrag is inclusief het vervoer.

We hebben gekozen voor 8 oktober 2024.

Graag zien wij uw reacties -voor 1 september- tegemoet op dagtochten@kboheesch.nl

 

Dagindeling Ladys Day

Folder Ladys Day 2024

*

*

Eerder bericht

————————————————————————

Verslag Dagtocht Boskoop 2024-02-28

Een verslagje van Maria van Nistelrooij over de gezellige dag die we gemaakt hebben naar de damesmodezaak van de Kloostermode in Boskoop.

Fotoverslag Boskoop

We vertrokken om 8.45 bij “de Pas”, en werden door chauffeur Wim welkom geheten.
Lachend vertelde hij dat hij deze dag niet zoveel hoefde te praten, met een bus vol met dames.
Tegen 10.00 uur kwamen we aan bij de modezaak, en werden ontvangen met een kop koffie en gebak van de plaatselijke bakker.
Om 11.00 uur begon in de winkel de modeshow, door 3 enthousiaste dames en werd de voorjaarsmode met leuke frisse kleuren getoond.
Na afloop stond er een goed verzorgde lunch voor ons klaar. Daarna werd de groep in tweeën gedeeld, en de eerste groep ging naar de winkel om de geshowde kleding te bekijken of misschien iets te kopen.
De andere groep ging een popquiz doen, wat heel gezellig was. Met vragen over bekende liedjes, die er dan soms ook meegezongen werden. Omdat de meeste van ons ze wel kenden. Na een tijdje weer wisselen met de andere groep.
Tot slot kregen we nog gezamenlijk een advocaatje met slagroom en gingen tegen 15.45 terug naar Heesch. Het was echt een geslaagde dagtocht geweest. Hartelijk dank voor het organiseren.