26 augustus 2022

Muzikale bingo

Muzikale Bingo, zondagmiddag 21 augustus 2022

De sporthal aan ‘t Vijfeiken heeft haar deuren geopend voor de KBO want  ook vandaag staat er weer een leuke activiteit op het programma en wel “Muzikale Bingo”.

De foto album

Als ik zo rond 14.00 uur binnenstap is de kantine al eigenlijk helemaal bezet: men heeft er zin in! Onze KBO-vlag hangt er ook: het feest kan beginnen!
Mariet Jaspers laat ons niet langer wachten, neemt snel de microfoon ter hand om ons allen welkom te heten en stelt onmiddellijk daarna Kees Bos uit Kessel
aan ons voor, “de enige echte” zoals hij zelf zegt…!! Hij leidt ons vandaag met grappen en grollen door de muzikale Bingo heen. We gaan liedjes horen en kruisen die aan op de Bingo kaart….ach..wie kent het spel niet…?!

We zingen alle liedjes mee en als we geluk hebben staat de betreffende titel ook nog op onze persoonlijke Bingo kaart en kunnen we die afstrepen, zó gaan we richting prijs. Elke keer klinkt er een enthousiast BINGO en mag er weer iemand naar voren komen om een prijs in ontvangst te nemen. En niet zo maar een prijs, nee….
Annie Fransen heeft ze met zorg en liefde uitgezocht en zeer zeker gekeken naar de mensen die zich hebben ingeschreven.
Natuurlijk moet ook onze, altijd vrolijke, zeer gevatte KEES BOS even een rustmoment hebben en dat gunnen we hem graag, en dat is natuurlijk voor ons een mooi moment om te smullen van het borrelgarnituur…!!

Wat nu als je 2x prijs hebt…??? Heel eenvoudig: de gelukkige wijst iemand aan die aan een andere tafel zit en die mag de prijs gaan innen.. Nu komt weer duidelijk ons SAMEN-gevoel in beeld. Dat zijn we toch….SAMEN!!!

Onze quizmaster KEES Bos uit Kessel, verdient een grote pluim: wát een humor en hoe leuk gaat hij met iedereen om: met humor maar zeer zeker ook met respect!
De winnaars van vanmiddag nemen een mooi cadeau mee naar huis en eigenlijk
zijn wij allen winnaars want naast het present dat óók eenieder meekrijgt die geen Bingo had, hebben we een heerlijke, ontspannen, vrolijke middag gehad.
Wederom met dank aan de organisatie, ga ik met een goed, nee..vrolijk gevoel gevoel naar huis.

KBO: wederom bedankt dat je voor ons allen, die deze maand geen afspraken hadden staan, tóch voor een gevarieerd zomerprogramma hebt gezorgd.

Mardon

*

*

*

*

Eerdere berichten

________________________________________

Zondag 21 augustus
Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur

Muzikale bingo

De consumpties zijn voor eigen rekening

Deze keer wordt in “Sporthal ’t Vijfeiken” het Bingo-spel op een hele andere manier gespeeld dan gebruikelijk. Er worden geen nummers gebruikt, maar titels van Nederlandse meezingers. De mensen spelen bingo met het herkennen van liedjes en het afstrepen van de titels. Begeleider cabaretier Kees Bos bouwt daar een hele show omheen. Zo spelen de mensen het spel vol vrolijkheid en vol humor!

Kosten: €5,00 p.p